Αναστάσιος Κατσάρης

Ιδιότητα: MSc - Μέλος

Παρακολούθησε πτυχιακό κύκλο χρηματοοικονομικών σπουδών στο Πανεπιστήμιο Πειραιά και κατέχει Bachelor’s στην διοίκηση επιχειρήσεων από το Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδας – Deree College.

Έχει μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών MSc στα χρηματοοικονομικά και την τραπεζική επιστήμη και MSc στην ψυχολογία από τα Βρετανικά πανεπιστήμια Stirling και Derby αντίστοιχα, ενώ έχει παρακολουθήσει πολυάριθμα σεμινάρια και κύκλους σπουδών σχετικών με τα οικονομικά, την διοίκηση επιχειρήσεων, την ψυχολογία, και την ξενόγλωσση εκπαίδευση.

Έχει εργασθεί ως σύμβουλος ανάπτυξης και επενδύσεων, υπεύθυνος μελετών και οικονομικών αναλύσεων, διευθυντής οικονομικού προγραμματισμού, και οικονομικός διευθυντής, σε Ελληνικές και ξένες τράπεζες, σε εταιρίες συμβούλων επιχειρήσεων, και σε εισηγμένη στο Ελληνικό χρηματιστήριο εταιρία πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών.

Κατά την διάρκεια της καριέρας του στον ευρύτερο χρηματοοικονομικό τομέα έχει φέρει εις πέρας πολύπλοκα επενδυτικά και χρηματοδοτικά έργα, σε ομάδες έργου στη Ελλάδα, Γερμανία, Ελβετία, Αγγλία και τις ΗΠΑ.

Τα τελευταία έτη είναι υπεύθυνος εκπαίδευσης και ανάπτυξης εκδοτικού ομίλου ξενόγλωσσου εκπαιδευτικού υλικού, εκπαιδευτής επιχειρηματιών του κλάδου της εκπαίδευσης, εκπαιδευτής καθηγητών, και ομιλητής σε κλαδικές εκθέσεις, εκδηλώσεις, και σεμινάρια.

Εργασίες του επίσης έχουν παρουσιαστεί σε επιστημονικά συνέδρια. Μια εξ αυτών έχει δημοσιευθεί σε έγκριτο επιστημονικό περιοδικό και μια ακόμα είναι σε αναμονή δημοσίευσης.