Νικόλαος Ζαρκαδούλας

Ιδιότητα: Πρόεδρος

Είναι διδάκτωρ Παιδαγωγικής του Πανεπιστημίου Βουκουρεστίου, με μεταπτυχιακές σπουδές στην Επιστήμη της Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού(Master of Arts)

και Υποψήφιος μεταπτυχιακός φοιτητής στις Στρατηγικές Διαχείρισης Περιβάλλοντος, Καταστροφών και Κρίσεων, του τμήματος Γεωλογίας και Γεωπεριβάλοντος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.


Ασχολείται με την Δια Βίου Μάθηση από το 1996, έχοντας σημαντική εμπειρία στον συγκεκριμένο χώρο ως Δ/ντής Κατάρτισης στο Κ.Ε.Κ. της Γενικής Γραμματείας Δια Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας, ως Υπεύθυνος έργου – Επιστημονικός Υπεύθυνος και Υπεύθυνος ενεργειών υλοποίησης Ευρωπαϊκών Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων.


Είναι Πιστοποιημένος Εκπαιδευτής Εκπαιδευτών και Αξιολογητής Εκπαιδευτών Ενηλίκων του ΕΟΠΠΕΠ.


Είναι Επιστημονικός Συνεργάτης Επιμορφωτικών Μοριοδοτούμενων Προγραμμάτων του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ ήταν Επιστημονικός Συνεργάτης με το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο και το Πάντειο Πανεπιστήμιο.


Συμμετέχει ως Εμπειρογνώμονας και ως Συγγραφέας για την Ανάπτυξη Πρότυπων Επαγγελματικών Προσόντων στην Κύπρο από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού της κοινοπραξίας University of Nicosia & Innovative Business Services.


Έχει διδάξει ως εκπαιδευτής ενηλίκων χιλιάδες ώρες σε ΚΕΚ, στο ΕΚΔΔΑ, σε ΠΕΠ, στον ΟΕΠΕΠ, σε Πανεπιστήμια και σε άλλους οργανισμούς.

 
Διετέλεσε Νομαρχιακός Υπεύθυνος για τον Αναπτυξιακό Αθλητισμό στο Γραφείο Φυσικής Αγωγής Α΄ Αθήνας, καθώς και Υπεύθυνος και Ιδρυτικό Μέλος του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Γέρακα.


Είναι Εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής και Στέλεχος στην Δημόσια εκπαίδευση ως Διευθυντής Σχολικών μονάδων (ΣΔΕ και Εσπερινό ΓΕ.Λ), επι σειρά ετών.


Έχει πάρει μέρος σε πλήθος Επιστημονικών ημερίδων & Συνεδρίων ως εισηγητής αλλά και ως ακροατής και είναι συγγραφέας βιβλίων.

fsdaadasdasdsadsa